Kvanttihoito

Hei. Teen energiahoitoja. Nordic Quantum Healing. Kvanttihoito on energiahoito ja paljon enemmänkin kuin vain energiahoito. Kvanttihoito tapahtuu korkeammassa tietoisuudentilassa, niin sanotussa 0-tilassa, jossa kaikki on mahdollista. Auttaa fyysiseen, psyykkiseen ja emotionaaliseen paranemiseen. Aktivoi kehon omaa kykyä parantaa itse itsensä. Kvanttihoito auttaa palauttamaan kehon ja mielen luonnolliseen harmoniseen tilaan.

Hoidon voi tehdä lähihoitona tai  kaukohoitona. Energialla ei ole paikan ja ajan rajoitteita eli toimii milloin ja missä vain. Kaukohoitona samoin kuin tässä vieressä tehtynä. 

Saadessasi kvanttihoidon voit rentoutua,rauhoittua maaten tai istua mukavasti. Voit asettaa jonkun toiveen hoidon tuloksesta, mieluiten positiivisessa muodossa. Esim. minulla on terve selkä. Sitten voit päästää ajatuksesta irti ja vain ottaa hoidon vastaan.  Minun ei tarvitse tietää mihin hoitoa haluat, se selvinnee hoidon myötä.Hoito alkaa jo ennen varsinaista hoitotilannetta ja jatkuu useita päiviä sen jälkeen. Useimmiten hoidettava pääsee 0-tilaan ja saa kosketuksen puhtaaseen tietoisuuteen jo ensimmäisessä hoidossa ja se vaikuttaa ikuisesti. Hoidon lopputulos voi olla paljon jotain muutakin kuin odotamme persoonan tasolla. Se mitä kaikkea hoidossa tapahtui ei välttämättä nouse edes tietoisuuteemme. Joskus hoidettava huomaa eron vasta muutaman tunnin tai päivän jälkeen, tavallisesti muutosta voi huomata jo ensimmäisen hoidon aikana. Joillekin riittää yksi hoitokerta, toiset tuntevat tarvitsevansa useamman.

Kvanttifyysinen hoito voi muuttaa tietoisuutta erittäin nopeasti. Hoidon jälkeen asiat voivat edetä todella nopeasti ja se voi tarkoittaa erittäin positiivisten muutosten tapahtumista aivan lähitulevaisuudessa.

Tulevaisuuden lääketiede perustuu energian hallintaan kehossa (William Tiller )

Hoidossa saatan itseni ja hoidettavan 0-tilaan eli puhtaan tietoisuuden tilaan,jossa ajatuksia ja vanhoja uskomuksia voidaan puhdistaa tehokkaasti. Jokaisella on omassa kehossaan ihmeitä tekevä paranemisjärjestelmä,joka voi parantaa fyysisiä ja ei-fyysisiä ongelmia.

Solumuistissamme on kuitenkin valtava määrä alitajuisia ohjelmia ja jumissa olevaa tunne-energiaa, jotka vaikuttavat koko ajan todellisuuteemme. Fyysiset vaivamme ovat näiden jumissa olevien lastien heijastumaa. Kvanttienergialla voidaan vapauttaa näitä tiedostamattomia esteitä ja keho saa mahdollisuuden parantaa itsensä. 

Hoidon voit ottaa vastaan aivan hiljaa leväten, ei haittaa vaikka nukahtaisit, hoito tapahtuu ja vaikuttaa niin kuin pitääkin, sinun parhaaksesi. Tai voimme keskustella, kerron kuinka hoito etenee, mitä näen, koen ja tunnen. Samoin sinä voit kertoa miltä tuntuu, mitä nousee mieleen, kysellä. Ihan mikä siinä hetkessä parhaalta tuntuu.  o-tilassa kaikki on hyvin. Kaukohoito on mukavaa ja antoisaa tehdä tällä tavalla ollen puhelinyhteydessä. Hoidon jälkeen meillä on aikaa keskustella esiin nousseista asioista ja tuntemuksista. 

 

Rumpu hoidossa

Halutessasi lähihoidossa myös rummun  sointi voidaan yhdistää hoitoon. Rummun ääni ja värähtely vaikuttavat koko kehoon ja mieleen rentouttaen/ piristäen tai vieden vaikka rumpumatkalle. Rumpumi olen tehnyt itse soimaan iloa, valoa, rakkautta, hyvää energiaa ja voimaa. Tämä kosminen kaunotar kertoi olevansa Seima nimeltään.